Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ELPEDISON, ο πρώτος ανεξάρτητος παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους και ο πλέον αξιόπιστους προμηθευτές ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αέριου, αποτελώντας αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο μεγάλων Ομίλων στον τομέα της Ενέργειας.

Συγκεκριμένα, η ELPEDISON έχει προκύψει από την κοινοπραξία των:

Ελληνικά Πετρέλαια, του μεγαλύτερου ενεργειακού εμπορικού και βιομηχανικούς Ομίλου στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, και της

Edison, της μακροβιότερης εταιρείας ενέργειας στην Ευρώπη και της μεγαλύτερης ιδιωτικής ενεργειακής εταιρείας στην Ιταλία

Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία που έχει κληρονομήσει από τις μητρικές της εταιρείες, η ELPEDISON οραματίζεται να είναι πάντα ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων.

Η ELPEDISON, ενισχύει την παραγωγική δύναμη της χώρας με δύο ιδιόκτητες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής στη Θίσβη Bοιωτίας και στη Θεσσαλονίκη, συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 820 MW. Χρησιμοποιώντας ως καύσιμο αποκλειστικά φυσικό αέριο, η εταιρεία διασφαλίζει τη συνεχή ροή καθαρής ενέργειας, βάσει μιας παραγωγικής διαδικασίας ιδιαίτερα φιλικής προς το περιβάλλον.

Η Εταιρεία καλύπτει τις ενεργειακές ανάγκες δεκάδων χιλιάδων, οικιακών πελατών και επιχειρήσεων, από όλους τους κλάδους της αγοράς, παρέχοντας εδώ και χρόνια με σταθερότητα και συνέπεια τις πιο ανταγωνιστικές χρεώσεις, εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες που προσθέτουν πραγματική αξία στον καταναλωτή.

Ιδέες που μας

Κινητοποιούν

Το όραμά μας

Να είμαστε ο ηγέτης στην παροχή κορυφαίων και καινοτόμων ενεργειακών λύσεων

Η αποστολή μας

Δεσμευόμαστε να παράγουμε και να προμηθεύουμε ηλεκτρική ενέργεια με ασφάλεια, συνεισφέροντας στην ενεργειακή επάρκεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Προσφέρουμε στους πελάτες μας εμπειρία υψηλής ποιότητας μέσα από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Λειτουργούμε με ενθουσιασμό σε ό,τι κάνουμε και είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε στους ανθρώπους μας το περιβάλλον όπου μπορούν να διακριθούν, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας.

Οι Αξίες μας

Ασφάλεια | Η Ασφάλεια είναι προτεραιότητά μας σε ό,τι κάνουμε

Αφοσίωση | Δεσμευόμαστε με την καρδιά και το μυαλό μας

Προσήλωση στον Πελάτη | Νοιαζόμαστε για τους πελάτες μας

Ακεραιότητα | Είμαστε ηθικοί, δίκαιοι, αξιόπιστοι και λειτουργούμε με διαφάνεια

Αριστεία | Βελτιώνουμε συνεχώς τον τρόπο που λειτουργούμε