Εγκαίνια του περιπτέρου της ELPEDISON στην 86η ΔΕΘ

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELPEDISON, κ. Ν. Ζαχαριάδης, έκοψε, χθες, Σάββατο 10.09, την κορδέλα στο περίπτερο της Εταιρείας, μαζί με την Πρέσβη της Ιταλίας στην Ελλάδα, κα P. Falcinelli, εγκαινιάζοντας την παρουσία της ELPEDISON στην 86η ΔΕΘ.

Προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο επισκέφθηκαν το περίπτερο της ELPEDISON κατά τη διάρκεια και μετά την εκδήλωση των εγκαινίων, μεταξύ των οποίων ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Κ. Τσιάρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Α. Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γ. Κότσιρας, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δ. Ακτύπης (Ζακύνθου) και κ. Ν. Κρητικός (Λακωνίας), καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, της εκκλησίας, άλλων φορέων της Βόρειας Ελλάδας και του ενεργειακού κλάδου της χώρας. Επιπρόσθετα, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, συνεργάτες, πελάτες και εργαζόμενοι της ELPEDISON τίμησαν με την παρουσία τους την Εταιρεία.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ο κ. Ζαχαριάδης έκανε δηλώσεις σε σημαντικά ειδησεογραφικά sites, όπως το cnn.gr και στο ot.gr (Οικονομικός Ταχυδρόμος).

Παράλληλα, η ELPEDISON εγκαινίασε τρεις νέες διαδραστικές πρωτοβουλίες.

Το ELPEDISON Wall, καλεί τους επισκέπτες να δώσουν ενέργεια χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις τους, να φωτίσουν την πόλη για καλό σκοπό και η ELPEDISON, θα δωρίσει, για κάθε συμμετοχή, ένα ποσό στη ΜΚΟ «Πρωτοβουλία για το παιδί», στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσής της προς ευπαθείς ομάδες και παιδιά.

Ταυτόχρονα, ένα διαδραστικό ρομπότ, η «Pepper», παρουσιάζει το εταιρικό αφήγημα και το όραμα της ELPEDISON για τη βιώσιμη ανάπτυξη και καλεί τους επισκέπτες να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της, προκειμένου να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό για σημαντικά «πράσινα» δώρα.

Με στόχο την αύξηση της επισκεψιμότητας στο περίπτερο, η προωθητική ομάδα της ELPEDISON μοιράζει φυλλάδια στους επισκέπτες της έκθεσης. Κάθε φυλλάδιο περιέχει έναν μοναδικό κωδικό, ο οποίος συνδέεται με ένα δώρο για κάθε επισκέπτη